Vastuullinen, vakavarainen perheyritys

Tervetuloa kotiin!

Aatelitalot rakennetaan modernissa talotehtaassamme Pohjois-Karjalan Kontiolahdella. Aatelitalo Oy on vakavarainen ja vastuullinen perheyritys, jolla on kokemusta laadukkaasta rakentamisesta jo yli 25 vuotta. Yrityksemme on saanutkin olla mukana rakentamassa jo monen perheen unelmaa – omaa kotia. Tiedämme itsekin kuinka tärkeä paikka koti on, joten haluamme tehdä muillekin yhtä hyvän kodin kuin itsellemme.

Tyytyväiset asiakkaat ja laadukas rakentaminen ovat meille erittäin tärkeitä. Hymy nousee huulillemme aina, kun saamme luovuttaa muuttovalmiin kodin avaimet asiakkaalle. Onnistumiset saavat meidät kehittämään entistä aktiivisemmin uusia talomallejamme – tulevaisuuden koteja.

Toteuttamalla asiakkaidemme toiveita ja unelmia toteutamme omaa unelmaamme, menestyvää perheyritystä. Unelmien toteuttaminen ei aina ole helppoa. Haluamme toteuttaa ne laadukkaasti emmekä mene sieltä missä aita on matalin. Huolellisuus niin suunnittelussa kuin toteutuksessakin on avainasemassa. Talot rakennetaan kuivissa sisätiloissa ammattilaisten toimesta.

Jokainen ihminen ja perhe on ainutlaatuinen, niin myös jokainen Aatelikoti. Hyvin varustelluista perusmalleista tulee uniikkeja asiakkaiden valitsemilla pintamateriaaleilla sekä erilaisilla erkkereillä, kuisteilla ja terasseilla. Kerro meille millaisen kodin sinä haluat!

Arvomme

  • Laatu
  • Luotettavuus
  • Kova työ
  • Asiakkaan arvostus
  • Asiakastyytyväisyys