Jaana ja Pasi: “Tämä on niin oma koti kuin vain olla voi!”

He oikeasti kuuntelivat meitä asiakkaana

Jaana ja Pasi

Aiemmin rivitaloasunnossa asuneet Jaana ja Pasi kaipasivat hektisten töidensä vastapainoksi maaseudun rauhaa. Pariskunta rakennutti omakotitalonsa Hausjärven Hikiälle syksyllä 2011. Aatelitalo valikoitui Jaanan ja Pasin uudeksi kodiksi laadukkuutensa, helppoutensa sekä viimeistellyn ilmeensä perusteella.

Sairaanhoitajana työskentelevä Jaana ja ensihoitajana työskentelevä Pasi viihtyivät aiemmassa asunnossaan hyvin, mutta kaipuu maaseudun rauhaan ja omakotitaloon kiireisen työelämän vastapainoksi alkoi hiljalleen kasvaa.

– Aloimme siinä rivitaloasunnossamme miettiä, että kyllä se omakotitalo olisi hyvä, Pasi muistelee.

Jo eteisessä tiesimme, että tässä se olisi

Pasi ja Jaana kävivät ennen ostopäätöstään katsomassa ja tutustumassa kaikkineen viitteen eri omakotitaloon, joista kaksi oli Aatelitalon toimittamia. Käytyään kyseiset viisi vaihtoehtoa läpi, kävi pariskunnalle nopeasti selväksi, että Aatelitalon talopakettimalli 1-95B olisi heille se sopivin.

– Kun astuimme sisään tämän kyseisen mallin mukaiseen taloon, niin jo eteisessä tiesimme, että tässä se olisi. Sen pidemmälle ei olisi edes tarvinnut mennä, Jaana naurahtaa.

He oikeasti kuuntelivat meitä asiakkaana

Kahden viikon kuluttua oikean mallin löytymisestä oli pariskunnalla jo talo tilauksessa, tontti ostettuna sekä vanha asunto myynnissä. Maatyöt aloitettiin elokuussa 2011. Avaimet Jaana ja Pasi saivat marraskuun lopussa ja pääsivät muuttamaan jo jouluksi uuteen kotiin.

– Toimitukset tulivat sovitussa aikataulussa. Kaikki työntekijät, jotka tässä meidän tontillamme kävivät, olivat kyllä loistavaa porukkaa. Heidän kanssaan oli helppo tulla toimeen. Niin Aatelitalon omasta henkilökunnasta kuin myös heidän yhteistyökumppaneidensa työntekijöistä välittyi se, että he oikeasti kuuntelivat meitä asiakkaana, Pasi kertoo.

– Meitä varten he täällä olivat, se oli selkeästi nähtävissä, Jaana lisää.

Energiatehokas sekä laadukas ratkaisu

Vanhan rivitaloasunnon mentyä kaupaksi ennen uuden talon valmistumista, asuivat Jaana ja Pasi hetken aikaa vuokra-asunnossa. Aatelitalon nopean toimituksen vuoksi vuokralla asumiseen kulunut aika jäi kuitenkin todella lyhyeksi.

– Tässä tuli tuhansien eurojen säästöt, kun vuokra-aika oli niin lyhyt, pariskunta laskeskelee.

Nopean toimituksen ja tarkan aikataulun myötä vuokrakuluissa tehtyjen säästöjen lisäksi Jaana ja Pasi kokivat Aatelitalon hyödyksi sen, ettei heidän itse tarvinnut nähdä vaivaa määräänsä enempää talon valmistumisen eteen. Myös aiemmassa asunnossa turhan suureksi noussut sähkönkulutus on pysynyt kurissa talopaketin vakiovarusteen, energiatehokkaan poistoilmalämpöpumpun, avulla.

– Jos kokee, ettei itse osaa tai ehdi, niin ehdottomasti tällainen avaimet käteen -paketti on se juttu! Minulla itselläni on kaksi aiempaa rakennusprojektia takana ja tämä oli niistä selkeästi paras. Tämä oli huoleton vaihtoehto, jälkiäkään ei meidän työmaalla tarvinnut siivota. Pölyt vaan pyyhittiin ja kannettiin tavarat sisään, Jaana kiteyttää.

– Sähkölaskut ovat pysyneet nyt kurissa. Asumiskulut kokonaisuudessaan ovat tässä myös huomattavasti pienemmät kuin rivitaloasunnossamme. Vaikka aiempikin asuntomme oli laadukas, niin on tämä kaikin puolin laadukkaampi, Pasi kertoo.

Tämä on niin oma koti kuin vain olla voi!

Jos uuden talon rakennus vielä joskus tulee ajankohtaiseksi, tietävät Jaana ja Pasi jo nyt, että Aatelitalo olisi myös silloin heidän talopakettinsa toimittaja. Talo on tuntunut omalta alusta asti ja pariskunta on viihtynyt kodissaan oikein hyvin. He ovat suositelleet Aatelitaloa myös tuttavilleen.

– Nopea, luotettava ja kaikin puolin semmoinen järkipaketti. Laatu on hyvää, rakentamisaikaan ei kulu kohtuuttomia ja tehtaalla rakennettu talo on rakenteiltaan kuiva, Pasi kertoo vetäen yhteen Aatelitalon etuja.

– Tämä on niin oma koti kuin vain olla voi!

Tilaa talokirja