Talo kuivana

Aatelitalosi ei altistu missään rakentamisen vaiheessa kosteudelle. Talotehtaallamme Kontiolahdella, Pohjois-Karjalassa, on aina T-paitakelit, kun rakennamme talot alusta loppuun sisätiloissa. Kun talo on valmis, se pakataan huolellisesti kuljetusta varten. Tontilla katto nostetaan päälle ensimmäiseksi, ja loppuviimeistelyt tehdään jälleen säältä suojassa.

Talo sinun tarpeisiisi

Löysitkö valikoimastamme melkein täydellisen talomallin, mutta jotakin pientä haluaisit suunnitelmassa muuttaa? Kerro meille toiveesi, niin muokkaamme talomalleja sen mukaan. Tai jos olet piirtänyt oman toivetalosi pohjakuvan, voit pyytää tarjousta myös sen pohjalta.

Talo nopeasti ja vaivattomasti

Mitä kaikkea teetkään sillä ajalla, kun et hikoile rakennustyömaalla, ostele rakennustarvikkeita tai mieti, että olethan varmasti huomioinut kaiken? Viemme rakennusprojektit läpi vankalla kokemuksella niin, että sinun ei tarvitse huolehtia. Talosi valmistuu sovitussa aikataulussa, ja se on tontille kuljetuksen jälkeen muuttovalmis neljässä viikossa.

Talo, jonka hinta pitää

Meistä on ainoastaan reilua, että tiedät rakentamisen kokonaiskustannukset ennakkoon. Rakentamisen aikana emme laskuta mitään yllättäviä lisäkuluja, vaan alkuperäinen hinta pitää. Näin esimerkiksi asuntolainaneuvottelut helpottuvat.

Erilaisia elämäntilanteita, erilaisia talovalintoja. Lue, miten asiakkaidemme Aatelitalo-projektit sujuivat!

Tervetuloa kotiin!

Aatelitalot rakennetaan modernissa talotehtaassamme Pohjois-Karjalan Kontiolahdella. Aatelitalo Oy on vakavarainen ja vastuullinen perheyritys, jolla on kokemusta laadukkaasta rakentamisesta jo yli 25 vuotta. Yrityksemme on saanutkin olla mukana rakentamassa jo monen perheen unelmaa – omaa kotia. Tiedämme itsekin kuinka tärkeä paikka koti on, joten haluamme tehdä muillekin yhtä hyvän kodin kuin itsellemme.

Tyytyväiset asiakkaat ja laadukas rakentaminen ovat meille erittäin tärkeitä. Hymy nousee huulillemme aina, kun saamme luovuttaa muuttovalmiin kodin avaimet asiakkaalle. Onnistumiset saavat meidät kehittämään entistä aktiivisemmin uusia talomallejamme – tulevaisuuden koteja.

Toteuttamalla asiakkaidemme toiveita ja unelmia toteutamme omaa unelmaamme, menestyvää perheyritystä. Unelmien toteuttaminen ei aina ole helppoa. Haluamme toteuttaa ne laadukkaasti emmekä mene sieltä missä aita on matalin. Huolellisuus niin suunnittelussa kuin toteutuksessakin on avainasemassa. Talot rakennetaan kuivissa sisätiloissa ammattilaisten toimesta.

Jokainen ihminen ja perhe on ainutlaatuinen, niin myös jokainen Aatelikoti. Hyvin varustelluista perusmalleista tulee uniikkeja asiakkaiden valitsemilla pintamateriaaleilla sekä erilaisilla erkkereillä, kuisteilla ja terasseilla. Kerro meille millaisen kodin sinä haluat!

Arvomme

  • Rehellisyys
  • Asiakastyytyväisyys
  • Luotettavuus
  • Laatu